Hire me!

U kunt me inhuren voor diverse fotografische diensten;

  • Een reportage is meer dan enkel het vastleggen van enkele handelingen. Het is ook het zien en registreren van de kleine momenten die misschien niet direct opvallen, maar wel een indruk geven van de sfeer en een verhaal vertellen. Met mijn observerend vermogen zorg ik voor een bijzonder verslag van uw feest. Het kan gaan om een trouwfeest, een bedrijfsfeest of wellicht een festival.
  • U heeft een mooi architectonisch project gerealiseerd, dan wilt u daar natuurlijk mooie beelden van hebben.  Eén flits… dat is soms alle tijd die u krijgt om uw project onder de aandacht te brengen. Als geen ander weet ik hoe ik uw project moet fotograferen om het als een uniek object te presenteren. Deze professionele aanpak zorgt voor overtuigende beelden, die verleiden tot verder kijken!
  • Modellen, hair-styling, accessoires, visagie. Én natuurlijk de fotograaf. Er komt een hoop kijken bij een fotoshoot. Geheel in overleg en samenwerking met u zorg ik voor beelden die u kunt gebruiken om uw bedrijf te promoten.

David-Vogel Photography kan eenvoudig voor een uur, een dagdeel of een hele dag ingehuurd worden. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, stuur dan een mail naar info@david-vogel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *